POCTA – Šlapeme pro Terezku a Petra

AKTUÁLNĚ chceme pomoci při akci Šlapeme pro Terezku a PetraTerezka a Petr. Od pondělí 1.6. 2020 budou k dispozici čísla, které si budete moci dát na kolo a jezdit pro podporu Terezky a Petra. Oddíl bude vozit číslo i na TJ. Na číslo si každý doplní částku kterou zaslal. Nevyplňujeme žádný dotazník ani další údaje. Vše zašleme hromadně přes Lenku nebo Hanku co se v této záležitosti angažují. Info k platbám v e-mailu. 
Milí rodiče Pocťáků,
jako rodič jednoho z POCŤÁKŮ bych Vás chtěla požádat o zapojení do charitativní akce „Šlapeme pro Terezku a Petra“…
Organizátorem akce je TJ Sokol Zvole, kam chodí můj mladší syn do fotbalového oddílu. Letos v květnu měla i za jejich účasti proběhnout velká charitativní akce, která však musela za dané situace být přeložena na příští rok. Protože Terezka a Petr potřebují pomoci i nyní, pojďme se s POCTOU zapojit a pořádně do toho šlápnout. Tohle je OPRAVDU pro dobrou věc. Minimální symbolické startovné je 100 Kč, ale nezvládneme dát více???
Ani chvíli jsem neváhala a snažím se maximálně celou akci podpořit a pevně věřím, že nás bude hodně. Pocťáci budou mít brzy připnutá startovací čísla a chvíli budeme všichni společně „ŠLAPAT ZA TEREZKU A PETRA….“
Předem moc každému z Vás děkuji,
Lenka Zmeškalová alias maminka Adama přezdívaného Krtka 🙂
MOC DĚKUJEME