BĚH PRO SABINKU

SK Olympie Dolní Břežany , POCTA a další běží za Sabinku. Jen více takových projektů. Pro tento rok 2021 máme v plánu několik akcí kde budeme vybírat na dobrou věc. Na konci rozdáme všem stejně. Nyní se připojujeme k akci kterou organizuje SK Olympie Dolní Břežany. Přestože má P – západ prázdniny můžete běhat a dopsat časy na stránky. Máme už i pár běžců které do konce Března doplníme. Užívejte prázdniny.

Únorová výzva

SK OLYMPIE BĚHÁ A POMÁHÁ MALÉ SABINCE 🏃💗🏃‍♀️💗
V době lockdownu jsme vyhlásili běžeckou výzvu pro hráče a přátele dolnobřežanského fotbalu. Našim cílem bylo podpořit zdraví a imunitu účastníků díky aktivnímu trávení volného času.
Nyní naše běžecká výzva dostává další rozměr a jsme z toho nadšení. 😇 Běháním podporujeme zdraví jedné malé nemocné holčičky z druhého konce republiky.
Naše běžecká výzva a její neuvěřitelné výkony (od začátku února jsme společně naběhali téměř 1100 km!👏) zaujala producenta lahodného moku Vinařství Ludwig, s.r.o., který se rozhodl zapojit naší běžeckou aktivitu do svého charitativního projektu. Vinařství Ludwig již od roku 2015 podporuje nyní 11letou Sabinku Grófovou z Němčiček v jejím boji s dětskou mozkovou obrnou, epilepsií a hypotonií.
Moravští vinaři se nyní zavázali, že ⭐S KAŽDÝM NÁMI UBĚHNUTÝM KILOMETREM PŘISPĚJÍ SABINCE NA REHABILITACI 2 Kč⭐. Od začátku února jsme takto na Sabinku vybrali přes 2 tisíce Kč a věříme, že dalších několik tisícovek ještě naběháme. 🤩
„Dolnobřežanské fotbalisty známe a líbí se nám jejich nadšení, poctivý přístup i příspěvek k místnímu komunitnímu životu. Zaujala nás jejich běžecká výzva, a proto jsme se rozhodli ji dále podpořit naší finanční účastí ve prospěch malé nemocné Sabinky.“ Řekl k zapojení SK Olympie do charitativního projektu Ludvík Šlancar, ředitel Vinařství Ludwig, s.r.o.
Celý příběh Sabinky Grófové naleznete na našem webu https://skolympie.cz/sk-olympie-beha-a-pomaha-male-sabince/
Jsme moc rádi, že nás Vinařství Ludwig s tímto nápadem oslovilo.
Je přesně v duchu naší filosofie: Fotbal není jen o výsledcích a vstřelených brankách. Je hlavně o přátelství, emocích a rozdávání radosti. Jsme rádi, že část té radosti můžeme poslat – byť omezeně – potřebné Sabince.
Zapojte se do naší běžecké výzvy, má to smysl! Více info na: https://skolympie.cz/unorova-vyzva/
Děkujeme.🏃💗🏃‍♀️💗